Nieuws

 

Met "Bloast Um OP" naar Amsterdam.

Frans Verhees benoemd als erelid van "Bloast Um Op".

Lilian van Geffen Schiks Carnavalsvierster 2018.

Bert van den Broek Erestrekel 2018

 

 

 

Met "Bloast Um OP" naar Amsterdam.

 

Op 9 Juni 2018 gaat "Bloast Um Op" met partners, carnavalsvierders en fans een dagje naar Amsterdam.

Met de trein gaan we naar het Centraal station van Amsterdam

Van daar uit maken we een tocht door de stad waarbij de nadruk ligt op de grachtengordel waar we op een aantal plaatsen stoppen om een stukje muziek te maken.

Daarna gaan we op een van tevoren afgesproken plek aanboord van een boot om een rondvaart te maken onder het genot van de klanken van Bloastumop.

Voor we weer op de trein naar Deurne stappen willen we met zijn allen een hapje gaan eten.

Als je graag mee wil op deze dag vol muziek en gezelligheid, geef je dan op via het contact adres op de home pagina, het aantal plaatsen is beperkt.

 

 

 

Frans Verhees benoemd tot erelid van  "Bloast Um Op".

 

Op dinsdagmiddag 13 februari haalde Meziekmoakerij "Bloast Um Op" volgens een jarenlange traditie de krintenmik op.

Nu niet van Nico Jacobs naar Jozef Hendrixs. maar van Vedder naar Cultuurcentrum Martien van Doorne. Onderweg een tussenstop om de Hanebillen op te halen bij Keurslagerij Joost Kuijpers. Aangekomen bij het CCD is de  krintenmik aangesneden door Prins Sjors en Prinses Elke. Daarna was het Hanebillen met krintemik eten voor alle genodigde en deelnemers aan de liederentafel. Een geweldig mooi en carnavaleske gebeurtenis welke tijdens carnaval niet gemist mag worden.

Na het verorberen van de hanebillen en krintenmik was het goed muziek maken en meezingen met de diverse zangers welke werden begeleid op accordeon. 

Voorafgaand aan dit mooie evenement nam Bert onze strekel van het jaar 2018 het woord en bedankte Frans  voor zijn 35 jarige muzikale bijdrage en de lange periode dat Frans in het DB (dagelijks bestuur) het secretariaat en alle bijkomende organisatorische functies op voortreffelijke wijze heeft vervuld. In het bijzijn van hun kinderen werd Frans benoemd als erelid van Meziekmoakerij "Bloast Um Op" en Joke kreeg een mooie bos bloemen voor haar nooit aflatende steun en al de koffie die we bij haar hebben gedronken door de tijd.

Namens heel "Bloast Um Op": Frans, hartelijk dank voor je inzet en gefeliciteerd met de titel Erelid. 

 

 

 

 

 

Carnavalsvierder/ster 2018.

 

Meziekmoakerij "Bloast Um Op" uit Deurne, ging op zoek naar de echte Deurnese Carnavalsvierster 2018

U zou het kunnen zijn !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Op Carnavalszaterdag trok een bont gezelschap van: "Bloast Um Op", Carnavalsvierders/ster, oud leden, vrienden, familie, buurtgenoten en bekenden er op uit om de Carnavalsvierster 2018 een serenade te brengen en te huldigen met een onderscheiding, oorkonde en bloemetje.

 

 

Lilian van Geffen Schiks

 

Werd gekozen tot de Deurnese carnavalsvierdster van 2018 !!!!!!!

Degene die word gekozen tot carnavalsvierder/ster 2018 mag deze titel het hele jaar dragen en word opgenomen in de reeks van Carnavalsvierders/ster van Meziekmoakerij "Bloast Um Op"

Met de sambaballen in de handen levert zij een spectaculaire bijdrage aan deze, voor  haar en ons, onvergetelijke carnaval.

 

 Carnavalsvierder / Carnavalvierster  Jaar
 Mart van Kessel  2010
 John Smink  2011
 Wim Crooijmans  2012
 Annie Kivits  2013
 Nico Jacobs  2014
 John Kuijpers  2015
 Louis Aldenzee  2016
 Antoinette Gielen Koppens  2017
 Lilian van Geffen Schiks  2018
 ??????????????????????????????????  2019
   

 

Voor degene die nu teleurgesteld zijn, hebben we goed nieuws.

Voor 2019 zoeken we  een nieuwe kandidaat.

 

Bert van den Broek "Strekel van het jaar 2018"

 

Op een super gezellige geheel uitverkochte Quatsja avond in het Cultuurcentrum Martien van Doorne  in Deurne werd onze kapelleider en voorzitter Bert van den Broek gehuldigd als "Strekel van het jaar 2018" van Carnavalsvereniging de Peelstrekels.

 

Deze onderscheiding is hem toegekend voor bewezen diensten in het verenigingsleven en de diverse inspanningen in de muzikale wereld die hij leverde in de afgelopen 30 jaar

Wij zijn trots Bert als "Strekel van het jaar 2018" in onze kapel Meziekmoakerij "Bloast Um OP" te hebben.

We feliciteren Gonny, Roy en Renče met de eretitel van Bert.

Als eerbetoon heeft Meziekmoakerij "Bloast Um Op" op zondag 4 februari een serenade gebracht aan Bert wat voor hem een welkome verrassing was. We hebben er met z'n alle een supergezellige avond van gemaakt.

Peelstrekels bedankt

 

 

 

 

 

 

Meziekmoakerij "Bloast Um Op" Deurne since1983.

© Bloast um op. All rights reserved.